lauantai 23. heinäkuuta 2016

Hän on täällä!

Pieni prinsessa 3600g ja 49cm
Kuten ehkä hiljaisuudesta blogin puolella voi päätellä, meillä on alkanut vauva-arki! Neiti tosiaan päätti syntyä viikon etuajassa, mikä ei kyllä harmittanut yhtään mahansa kanssa kärsivää äitiä. Kaikki tapahtui tosi nopeasti: aamulla tunsin poltetta alavatsalla, ja siitä sitten päivän mittaan supistukset alkoivat koventua. Illalla soittelinkin sitten sairaalaan, että mitäs nyt tehdään, kun lapsivedet meni. Käskivät odotella aamuun, ellei olo käy liian tukalaksi: tunti tästä eteenpäin kuitenkin karjuin suihkussa olevalle poikaystävälle, että nyt kyllä lähdetään heti paikalla. Ei mennyt montaa tuntia tästä, kun meillä oli pieni käärö vieressämme :)

Kaikki on aika uutta ja sillä en ole konettakaan avannut, kun kaikki energia tuntuu menevän opetteluun. En myöskään osannut ennalta pelätä mitään kipuja, mutta nyt 1,5vk synnytyksestä on vieläkin kyllä paikat aika hellänä, eikä esimerkiksi istumisesta tule vielä mitään. Myös imetys tuotti alussa paljon harmia ja itkua meille kaikille, mutta nyt sillä saralla menee paremmin.

En mä vieläkään ihan tajua, että tässä se kauan odotettu perheenjäsen nyt on. Silmät sydäminä tulee häntä tuijoteltua pitkin päivää. Tervetuloa maailmaan rakas

4 kommenttia: