maanantai 31. lokakuuta 2016

Helou elämä

Pitkästä aikaa täällä!

Oon täällä blogin puolella aikaisemmin maininnutkin jotain opinnäytetyöstä ja siitä, "kuinka sitä on pakko alkaa nyt heti tällä paikalla tekemään". Asian kanssahan kävi niin, että jätin sen aivan viime tippaan ja tuli ihan julmettu kiire. Pystyin tekemään sitä oikeastaan vain vauvan nukkuessa, ja meidän vauvahan ei mitenkään liiaksi nuku, joten päivässä ehdin täysin ennalta-arvaamattomasti tehdä sitä 0-2h. Pari kuukautta meni älyttömässä stressikuplassa, jossa heti vauvan simahdettua painelin koneelle ja avasin opparijutut: enkä luonnollisesti ehtinyt juuri Bloggerin puolelle vilkuilla.

Mutta nyt se on ohi! Opinnäytetyö on palautettu! Aika loppui kesken, ja paljon olisi ollut vielä hiettovaa, mutta eiköhän tuo läpi mene. Täten olen toivottanut tervetulleeksi vihdoin myös äidin oman ajan, jolloin voi pyykkien laiton ohessa myös puuhailla blogien parissa.Pikakelaus tuosta viime päivityksestä tähän päivään: Meidän vauva sai ristiäisissä nimekseen Iisa, ja hän on nyt 3,5kk vanha. Mun vauva on jo niin iso!! Neuvoloissa kaikki on ollut ok, paitsi paino on noussut melko niukasti, mutta seuraillaan sitä edelleen eikä korvikkeita ole tarvittu. Iisasta on kuoriutunut melko temperamenttinen vauva, joka aloittaa itkun täysin varoittamatta kun alkaa vähänkin ärsyttää. Toisaalta silloin kun ei itketä, hymyillään paljon ja viime aikoina on myös nauraa hörötelty.

Arki menee täysin rutiinilla ja hurjaa vauhtia. Päivät on melko samanlaisia, mutta vähitellen oon harkinnut esimerkiksi vauvakerhoissa käymisen aloittamista. Suurimman osan ajasta vauva-arki on kivaa, enää vain satunnaisesti kaipaan huoletonta tee-mitä-haluat-milloin-haluat-elämää. Salilla oon alkanut käydä, mutta melko epäsäännöllisesti. Perinteiset viisi kiloa raskaudesta roikkuu vielä mukana, mutta niistä olisi nyt tarkoitus päästä eroon! Nimim. motivaatiopäissään tänään jonkun post pregnancy-laihdutusohjelman tilannut epätoivoinen maanantai-laihduttaja. :D

Oon myös jonkun verran miettinyt sitä, että millaista blogia mä nyt sitten haluan pitää. Lähinnä olen pohtinut sitä, että onko tää nyt lifestyle-blogi, vauva-blogi, treeni-blogi, laihdutus-blogi vai sekamelska-blogi. Ehkä mun oma persoonakin on nyt aika hukassa, kun niin suuri osa musta on kunnon treenaamisen poisjäännin myötä kadonnut johonkin. Ihanneminä taitaa tällä hetkellä olla sellanen lämmin ja huolehtiva perheenäiti, joka on myös fitness sellaisella rennolla otteella. Nyt se fitness puuttuu, ehkä kirjoitan sen tavoittelemisesta? Tää nyt on vaan tällästä pohdintaa, joka on varmaan hyvä lopettaa tähän ja antaa ajan näyttää minkälaiseksi tää blogi muodostuu.. :)

2 kommenttia:

  1. Kiva, että oot saanut taas aikaa kirjoittelemiselle! Varmasti helpotus, että oppari on nyt valmis ja saat välillä myös omaa aikaa. Sen oot kyllä nyt todella ansainnut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, kyllä se jaksamista lisää huomattavasti kun saa edes hetken tehdä just sitä mitä lystää! :)

      Poista