tiistai 31. toukokuuta 2016

Vielä niin paljon hankittavaa

Muutettiin poikaystävän kanssa pari viikkoa sitten uuteen isompaan asuntoon, jonka vuoksi ei olla hankittu vielä paljoakaan tavaraa vauvaa varten. Ajateltiin, että muuton jälkeen sitten, niin on vähemmän kannettavaa asunnosta toiseen. Nyt tavaranhankkimisaika olisi käsillä, mutta mun pää lyö ihan tyhjää! Meille ollaan luvattu yksittäisiä juttuja eri tuttavien ja sukulaisten puolelta ja lahopäänä oon toki unohtanut täysin, että kuka oli lahjottamassa ja mitä oli lahjottamassa. Joskus mielessä kävi idea luvattujen tavaroiden listaamisesta ylös, mutta asia jäi valitettavasti sinne idean tasolle..


Mitä meillä sitten on? No oikeastaan konkreettisesti vasta yhdistelmävaunut, äitiyspakkaus ja (pesemättömiä..) vaatteita. Nyt kun koulu loppui ja jäin tavallaan jo vähän aikasin äitiyslomalle, mulle on iskenyt pieni paniikki. Eihän tässä ole enää kahta kuukauttakaan aikaa laskettuun aikaan! Oon ihan hermona siitäkin, että vauvan huoneessa on joku hemmetin kuntoilulaite, eihän se sinne kuulu, siis voi kamala! :D Ihan kun se pieni vastasyntynyt nyt välittäisi hetkeäkään onko siellä vähän jotain ylimäärästä vai ei. Lisäksi eilen päätin vähän siivota, ja tottakai vauvan huone oli se jossa niitä lattioita ensimmäisenä olin luuttuamassa, vaikka prioriteeteissa varmaan esimerkiksi olohuone olisi ollut loogisempi siistiä. Onko nää nyt niitä äitiyshormoneja?! Apua.2 kommenttia:

  1. Tosi kiva pitkästä aikaa lukea sun blogia ja varsinkin, kun on tällainen ihana uusi elämänvaihe! Vaikkei vauva-arki ole itselle vielä lähellekään ajankohtaista, niin täällä ilmoittautuu yksi aktiivinen lukija :D Tsemppiä loppuraskauteen ja ihanaa kesää <3

    VastaaPoista