sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Pari kuvaa mahasta

rv 16 ja rv 32

Edellisessä tekstissä mainitsin, että olen tosiaan ottanut kahdet masukuvat (joskus ajattelin napsivani niitä joka viikko...) Muistan ajatelleeni tuolloin viikolla 16, että maha pömpöttää kyllä ihan selvästi. Nyt näen vain pienen pienen kummun, jota ei kyllä raskausvatsaksi erota. Viereinen kuva on otettu eilen, viikon 32 loppupuolella. Siitä nyt ei taas puolestaan voi juuri erehtyä, siellä se pikkuinen on kasvanut huimaa vauhtia.

Kasvusta puheen ollen, tämä vauvahan kasvelee ihan käyrien ylälaidassa. Mun painonnousu on kuitenkin ollut maltillista, ja mahdollinen raskausdiabeteskin käytiin poissulkemassa pari viikkoa sitten juuri vauvan suurikokoisuuden vuoksi. Ultrassa lääkäri höpötti jostain väärin laskettujen viikkojen mahdollisuudesta ja mahdollisesta ajoissa käynnistämisestä.. Mun mielipide kyllä on, että tää "pienokainen" on vaan perinyt isänsä pituusgeenit tai sitten ottanut aikasen kasvupyrähdyksen.

Mutta kieltämättä vähän jännittää ajatus siitä, että joutuisin synnyttämään poikkeuksellisen ison vauvan. Sellainen normaalikokoinen tuntuu paljon kivemmalta ajatukselta! Turha sitä kai on stressata, kun ulos se tulee kuitenkin tavalla tai toisella sen kokoisena mitä nyt sattuu olemaan.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti